VAN / TUŞBA - Akköprü Ortaokulu

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle okul yönetimi tarafından okulda çalışan bayan öğretmenlere ve yardımcı personellere sürpriz yapılarak karanfil hediye edildi.

Okul Müdürümuz Mehmet Reşit Kaval hocamız , günün anlamı ile ilgili kısa bir konuşma yaparak kadınlarımızın değerinden bahsetti.

Kadın öğretmenlerin ve personelin kendileri için büyük bir değer olduğunu dile getiren okul müdürümüze bu anlamlı konuşma ve hediye için teşekkür ederiz

Mrt

Yazar Meryem UÇAR  4. ve 5. Sınıflara yönelik çocuk kitabi yazarı okulumuzu ziyarette bulundular.

Öğrencilerimiz kitabının tanımını yaptı ve öğrencilerle sohbet etti. Kendisine okulumuzu

ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

MEB tarafından Türkiye genelinde yapılan deprem tatbikatı saat 10.00 geçe yapıldı.

Şbt

Okulumuz Küçük Kızlar Voleybol takımı , Bingöl'de 12 ilden 24 takımın katıldığı Bölge finalinde  Bölge Şampiyonu olmuş. Gaziantep ilinde düzenlenecek yarı finallerde ilimizi temsil edecek.Emeği geçen öğretmenimiz Hakan KAYA ve öğrencilerimizi tebrik eder yarı finalde başarılar dileriz.

Ara

Sayın Valimizin Van Büyükşehir Belediyesi adına yaptırdığı etkinlik için kendilerine çok teşekkür ederiz.

Ara

Küçük Kızlar Voleybol müsabakalarında il ikincisi olan takımımız gruplarda ilimizi temsil etmeye hak kazanmıştır. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder grup finallerinde başarılar dilerim

Ara

İnsan hak ve hürriyetlerinin önemini anlatmak için 10 Aralık ile başlayan hafta ülkemizde ve bütün dünyada "İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası" olarak çeşitli etkinliklerle kutlanır.Bu vesileyle okulumuzda çeşitli etkinlikler yapılıp pano hazırlandı.

Ara

Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenerek pano hazırlandı. Öğrencilerimizin afişleriyle hazırlanan "Dilimizin Zenginlikleri" panosu yoğun ilgi gördü.