VAN / TUŞBA - Akköprü Ortaokulu

Nis

Ara

Bu sene Küçük Kızlar ve Yıldız Kızlar Voleybol İl şampiyonu olan okulumuz şimdi de Yıldız Erkekler ile şampiyonluğa yürüyor. İpekyolu Yunus Emre Ortaokulunu, Turgut Reis Ortaokulunu ve Gevaş Atatürk Ortaokulunu 3-0 ile geçen okulumuz şampiyonluğa yürüyor. Bizlerde başarılar diler Hakan Kaya ve öğrencilerine başarılar dileriz.

Ara

Okullar arası Futbol maçlarında okulumuz ilk iki maçını başarıyla oynadı. Yine okullar arası Güreş müsabakalarında ise öğrencilerimizden 8´i madalya ile döndü. Öğrencleri çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hakan KAYA ve öğrencilerimize başarılar dileriz. Halk Dansları Topluluğumuz Tuşba Ateşi grubu ise çalışmalarına devam ediyor. Okul geneli mavi kapak toplama projesi ise hızla devam ediyor. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar dileriz.

May

Okullar arası temizlik ve düzen yarışı olan Beyaz Bayrak yarışında okulumuz birinci olmuştur. Bu ödül 12 Mayıs 2016 Perşembe günü yapılan törenle müdürümüz Mehmet Tahir ARSLAN´a takdim edildi. Ödül bayrağı okulumuza asıldı. Bu başarının devamını dileriz.

May

Oklumuz öğrencilerinin hazırladığı proje sergisi, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani´nin açılışını yapması ile açıldı. Sergi 11 Mayıs ile 13 Mayıs arasında açık olacak ve okulumuz sergi salonunda tüm halkımıza açıktır.

Nis

İller arası Voleybol Turnuvası için Batmanda bulunan Voleybol takımımız Siirt takımını 2 - 0 yenerek finale çıktı. Finalde ise Mardin takımına yenilerek Bölge ikincisi oldu. Takımımızı bu büyük başarısından dolayı kutlar Gelecekte şampiyonluklar dileriz.